GIO AWARD 2015 VOOR Yepp Trailers

De Yepp Trailers zijn onderscheiden met de GIO Award 2015. Zij behoort daarmee tot een groep erkende innovatieve producten die de kritische blik van de vakjury doorstonden.

De jaarlijkse Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp wordt georganiseerd door Designlink, een platform voor hoogwaardige initiatieven met als doel de ‘designketen’ te professionaliseren. De GIO Erkenning is een onafhankelijke bekroning voor design vakmanschap en het nationale keurmerk voor Goed industrieel Ontwerp in Nederland. Producten die de commerciële kracht van design laten zien komen in aanmerking voor een erkenning. Naast de esthetiek worden vooral functionaliteit, innovatie en materiaalkeuze van het ontwerp beoordeeld.

De Yepp Trailers hebben een kenmerkend strak Yepp design inclusief Yepp gordels, zachte schouderpolstering en veiligheidssluiting. Ze zijn moeiteloos aan de fiets te bevestigen en in een handomdraai ook te gebruiken als buggy. Het buggywiel en de trekstang kunnen slim en praktisch opgeborgen worden op de unieke uitklapbare zijbumpers. Ze zijn eenvoudig, zonder gereedschap, in te klappen en nemen weinig ruimte in beslag. De fietstrailers worden geleverd met een 3-punts gordel, heupgordel en verstelbaar XL hoofdkussen. Deze unieke trailers zijn geschikt voor kinderen van 0 - 4 jaar, voldoen aan de internationale veiligheidsnormen EN15918 en ASTM F175-09 en zijn verkrijgbaar zijn in de kleuren “Orange” en “Ocean”.

De Yepp Trailers zijn ontworpen door Van Der Veer Designers.

      

Terug naar nieuwsberichten