Nieuw! De Yepp Delight no.1

Tijdens de donkere dagen is een goede fietsverlichting van belang, zeker als je met je kind fietst. Om ouder en kind nog beter zichtbaar te maken op de fiets is er de Yepp Delight no.1. Dit handige lampje is speciaal ontworpen voor montage op de Yepp Maxi fietszitjes. Zo weet je zeker dat je samen veilig in het donker op pad kunt.

De Yepp Delight no.1 heeft een grote zichtbaarheidshoek waardoor je goed gezien wordt in het donker. Dit product wordt geleverd met een unieke magnetische montage clip, speciaal ontworpen om in een handomdraai het lampje te monteren. Zonder gereedschap! En na gebruik kun je de Delight direct weer opbergen in je jas of tas om diefstal te voorkomen.

Het achterlicht is eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB lader; elke keer de batterijen vervangen hoeft dus niet.

Dankzij het magnetisch kliksysteem plaats je het lampje op de magneet en deze begint dan direct te branden. De Yepp Delight no.1 heeft twee standen, je kiezen het lampje constant te laten branden of te laten knipperen. De Delight no.1 wordt compleet geleverd in een fraaie geschenkverpakking.

        

Terug naar nieuwsberichten