Ook je hond nu prinsheerlijk mee op de fiets

Vol trots introduceert Yepp, in samenwerking met Kruitbosch, de Yepp Dog Trailer; een solide fietskar voor honden tot 40 kg. Vanaf nu kun je ook je hond prinsheerlijk vervoeren met de fiets.

Wil je gezellig op de fiets naar het bos, het strand of er op uit tijdens de vakantie met je trouwe viervoeter maar is de afstand erheen voor je hond te lang? Nu kan je beste vriend toch gezellig mee dankzij de Yepp Dog Trailer.

Je kunt deze hondenfietskar eenvoudig koppelen aan je fiets. Is je hond slecht ter been dan bouw je de hondenfietskar eenvoudig om tot hondenbuggy dankzij de buggy accessoire set.

Terwijl jij afstanden aan het maken bent, kan je hond even heerlijk wegdommelen op het comfortabele meegeleverde kussen. Je hoeft niet bang te zijn dat hij er tijdens de fietsrit uitspringt, zijn riem kun je namelijk vast maken aan één van de twee bevestigingsringen. Ook beschikt deze hondenfietskar over een anti-lossende ritssluitingen.

Na een wandeling en een heerlijke duik met prutpoten of een vieze vacht in de Yepp Dog Trailer stappen? Maak je geen zorgen! Het kussen is uitneembaar en afwasbaar, dus leef je uit…!

De Yepp Dog Trailer heeft een degelijk stalen frame en een zeer goede wegligging. Het lage zwaartepunt zorgt voor een veilig en stabiel rijgedrag.