YEPP introduceert fietstrailers; de Yepp Trailer Solo (1-zits) en Duo (2-zits)

Wij geloven in de kracht van creativiteit. Dat elke uiting daarvan de wereld om ons heen een stukje leuker maakt. Want geweldige producten zorgen voor geweldige resultaten.

We introduceren daarom vol trots twee typen fietstrailers die in samenwerking met Kruitbosch en Van Der Veer Designers zijn ontwikkeld; de Yepp Trailer Solo (1-zits) en de Yepp Trailer Duo (2-zits). Tijdens de Nationale (E-)bike testdagen en de FietsVak worden deze trailers voor het eerst aan het publiek getoond. 

De Yepp Trailers hebben een kenmerkend strak Yepp design inclusief Yepp gordels, zachte schouderpolstering en veiligheidssluiting. Ze zijn moeiteloos aan de fiets te bevestigen en in een handomdraai ook te gebruiken als buggy. 

Het buggywiel en de trekstang kunnen slim en praktisch opgeborgen worden op de unieke uitklapbare zijbumpers. Ze zijn eenvoudig, zonder gereedschap, in te klappen en nemen weinig ruimte in beslag.

De fietstrailers worden geleverd met een 3-punts gordel, heupgordel en verstelbaar XL hoofdkussen.

Deze unieke trailers zijn geschikt voor kinderen van 0 - 4 jaar en zijn verkrijgbaar in de kleuren “Orange” en “Ocean”.

De consumenten adviesprijs voor de Yepp trailer solo en Yepp trailer duo zijn respectievelijke € 449,- en € 499,- inclusief BTW, leverbaar vanaf medio mei 2015.

Terug naar nieuwsberichten