Yepp Maxi weer de beste in Deense Consumententest

Testguro.dk* heeft recent verschillende fietsstoeltjes in de Deense markt getest en heeft de Yepp Maxi tot glorieuze winnaar uitgeroepen! Na in 2012 al door Taenk (de Deense consumentenbond) tot winnaar te zijn uitgeroepen, mogen we nu ook van Testguro.dk het predicaat "Beste fietszitje" dragen.                         

Testguro.dk meldt in haar testrapport dat de Yepp Maxi minstens een niveau boven alle concurrenten uitstijgt en absoluut de beste is. De Yepp Maxi wordt geprezen om het grote comfort voor zowel kind als ouder, de kwaliteit en het feit dat het op vrijwel alle Deense fietsen gemonteerd kan worden. Volgens Testguro.dk stelt een Yepp Maxi je absoluut niet teleur, ook al omdat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. Het verbaast Testguro.dk dan ook niet dat Yepp inmiddels het best verkochte fietszitje in Denemarken is. Uiteraard zijn wij trots en vereerd met dit mooie resultaat.

Om de testuitslag in het Deens na te lezen kunt de volgende link gebruiken:
http://testguro.dk/cykelstol-test/ 

* Het Deense Testguro onderwerpt zeer uiteenlopende producten aan een kritische beoordeling en voert diverse testen uit voor de Deense consumentenmarkt. Gemiddeld een test per week. Men probeert altijd om producten van zoveel mogelijk producenten te testen om de meest nauwkeurige en representatieve resultaten te krijgen. Op basis van een aantal strikte testcriteria en parameters worden de producten op identieke wijze getest en beproefd waaronder veiligheid, ontwerp, kwaliteit en comfort.


Terug naar nieuwsberichten