Yepp Mini ontvangt de ”KIDS DESIGN AWARD”

De Yepp Mini heeft vorige week in Tokyo Japan de “KIDS DESIGN AWARD” toegekend gekregen.

GMG bv is erg blij met de toekenning van deze unieke award. Er waren maar liefst 470 inzendingen voor deze prestigieuze Japanse onderscheiding en waarvan slechts 36 een award mochten ontvangen. De Yepp Mini ontving daarnaast een Outstanding Performance Award die door het Ministerie van Economische Zaken werd verleend en tijdens een officiële en feestelijke ceremonie werd uitgereikt.

Over de Yepp fietszitjes:
Zowel de Yepp Mini (voorzitje) als de Yepp Maxi (achterzitje) zijn gemaakt van zacht, schokabsorberend en waterafstotend materiaal, hebben een goede pasvorm voor een comfortabele zit en zijn standaard voorzien van een vijfpuntgordel. De Yepp Mini is geschikt voor kinderen vanaf negen maanden tot circa drie jaar. De Yepp Maxi is geschikt voor kinderen vanaf negen maanden tot circa zes jaar en ontving in februari 2014 van de Consumentenbond zowel het predicaat “Beste in de test” als “Beste koop”.

Over de Award:
KIDS DESIGN AWARD: De Kids Design Award onderscheidt ontwerpen die bijdragen aan de veiligheid en de veiligheid van kinderen in het bijzonder, bijdraagt aan de creativiteit en toekomst van kinderen. De Kids Design Award werd in het leven geroepen in 2007 en wordt georganiseerd door Kids Design Association, een door de Japanse regering goedgekeurde non-profit organisatie.

Terug naar nieuwsberichten