YEPP presentatie op de Nederlandse ambassade in Tokyo

Vorig jaar werd Yepp al gevraagd een presentatie te verzorgen op de Koninklijke Nederlandse ambassade in Tokyo op 25 maart 2015 met als thema Dutch Design en hoe Yepp zich hierin manifesteert.

Vanuit Nederland werden vele Japanse dealers en media op persoonlijke titel uitgenodigd die in 2 separate sessies door directeur Michel Krechting uitermate boeiend werden geïnformeerd omtrent de vele aspecten die een rol spelen bij een succesvolle initiatie, uitvoering en implementatie van innovatieve concepten en producten.

De fraaie presentatieruimte kon de vele aanwezigen maar net herbergen. Binnen en buiten de ambassade stonden de vele Yepp producten tentoongesteld als een “proeve van bekwaamheid” die door de bezoekers na afloop gedetailleerd werden bekeken en beoordeeld. Ook werd iedere bezoeker getrakteerd op zeer bijzondere Yepp cookies die door een van Tokyo’s beroemdste patissiers waren vervaardigd. De sessie bleek een groot succes en zijn de eerste redactionele stukken inmiddels verschenen in de diverse Japanse magazines.

Dankzij deze unieke ervaring werd Dutch Design weer voluit onder de aandacht gebracht van een breed Japanse publiek en bood de presentatie een prachtige intro om ook de innovatieve Yepp producten in Japan te introduceren.

Terug naar nieuwsberichten