Yepp Trailer Solo genomineerd voor Baby Product van het Jaar

Onlangs is de Yepp Trailer Solo genomineerd voor de titel “Baby Product van het Jaar”. Momenteel scoort onze fietskar gemiddeld een 8,4 en wordt beoordeeld op de volgende punten; Algemeen, Kwaliteit, Gebruiksgemak en Prijs.

Op de website van Baby Product van het Jaar worden de volgende pluspunten van de Yepp Trailer Solo genoemd:
- Super veilig door kooiconstructie;
- Makkelijk te monteren en demonteren;
- Te gebruiken met babyschaal;
- Duwstang verstelbaar in hoogte;

Hoe wordt de winnaar gekozen
Elk jaar onderzoekt Baby Product van het Jaar welk product het beste babyproduct van dat jaar is. Er komt geen jury of redactie aan te pas, want dit platform vindt dat alleen de ouders met hun kind(eren) de beste keuze kunnen maken. Ieder product dat meedoet met de verkiezing wordt door tenminste 5 verschillende testouders (gezinnen) gedurende vier weken in eigen omgeving uitgeprobeerd. De mening van de testouders met de daarbij behorende cijfers op deelgebieden als kwaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, prijs en een algemeen cijfer, wordt door de testouders zelf op de website van Baby Product van het Jaar geplaatst. Aan de hand van de cijfers van de testouders alsmede een gewogen beoordeling van bezoekers van de website worden de winnaars aan het begin van het nieuwe jaar bekend gemaakt.

Zelf beoordelen
Het is mogelijk als gebruiker van de Yepp Trailer Solo (of Duo) je mening over deze fietskar te plaatsen op de website van Baby Product van het Jaar. Zo informeer je andere ouders over het gebruik.