Yepp zitjes ontvangen de ”2014 GOOD DESIGN AWARD”

Wij geloven in de kracht van creativiteit. Dat elke uiting daarvan de wereld om ons heen een stukje leuker maakt. Want geweldige producten zorgen voor geweldige resultaten.

Zowel de Yepp Mini als de Yepp Maxi hebben onlangs de “2014 GOOD DESIGN AWARD” toegekend gekregen van The Chicago Athenaeum; Museum of Architecture and Design en het European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.

GMG bv is erg blij met de toekenning van deze unieke award.
“Het is toch de kroon op het werk en toef op de taart en bevestigt dat we op een unieke manier internationaal succesvol bezig zijn” aldus Michel Krechting, algemeen directeur van GMG bv. De Yepp serie is ontworpen in samenwerking met het ontwerpbureau Van Der Veer Designers uit Geldermalsen.

Over de Yepp fietszitjes:
Zowel de Yepp Mini (voorzitje) als de Yepp Maxi (achterzitje) zijn gemaakt van zacht, schokabsorberend en waterafstotend materiaal, hebben een goede pasvorm voor een comfortabele zit en zijn standaard voorzien van een vijfpuntgordel.

De Yepp Mini is geschikt voor kinderen vanaf negen maanden tot circa drie jaar.

De Yepp Maxi is geschikt voor kinderen vanaf negen maanden tot circa zes jaar en ontving in februari 2014 van de Consumentenbond zowel het predicaat “Beste in de test” als “Beste koop”.

Over de Award:
GOOD DESIGN is wereldwijd het oudste en meest prestigieuze Design Award Programma. De Award werd in 1950 in Chicago in het leven geroepen door de voormalige MoMA (Museum of Modern Art NY) conservator Edgar Kaufmann Jr, samen met andere pioniers op het gebied van modern design.

GOOD DESIGN is een eerbetoon aan de jaarlijkse prestaties van de beste industriële en grafisch ontwerpers en fabrikanten ter wereld in hun streven naar een buitengewoon design.

Uit de vele duizenden inzendingen uit 48 verschillende landen, zijn uiteindelijk 700 winnaars in 25 verschillende categorieën bekend gemaakt waaronder medisch, textiel, hardware, kantoor artikelen en kinderproducten. Beide Yepp zitjes zijn in deze laatste categorie in de prijzen gevallen.

GOOD DESIGN geldt als een internationaal symbool voor bedrijven die zich inzetten voor innovatie en superieur design. Alle erkende producten worden in de Permanente Design Collectie van het museum opgenomen en zullen in zowel de Verenigde Staten als daar buiten worden tentoongesteld.

Hier vindt u de vermelding over de Yepp Mini en Yepp Maxi.

Terug naar nieuwsberichten